Revitalisatie gazon Goffertweide

01 aug 2021

In het voorjaar van 2021 heeft Engelen Groen de grasmat van de Goffertweide gerevitaliseerd.

CO2-prestatieladder niveau 5 tot 2024!

30 juli 2021

Met het zichtbaar veranderende klimaat wordt sturen op CO2-reductie steeds belangrijker!

Nieuwe Stage V MF-tractoren voor Engelen Groen!

19 juni 2021

Als één van de eersten in Nederland heeft Engelen Groen twee stuks van 

Landschapspark Oeffelt

19 mei 2021

Aan de Hapseweg (N264), tegen de kern van Oeffelt, is onlangs een nieuwe brandweerkazerne gerealiseerd om de brandweer in de regio Boxmeer te...

Bestrijding exoten

19 juni 2020

Engelen Groen is úw partner op het gebied van exotenbestrijding. Op meerdere manieren kan Engelen Groen u ondersteunen in de strijd tegen de Japanse...

Nieuwe Ravo

04 feb 2020

Engelen Groen heeft onlangs haar nieuwe Ravo 540 in ontvangst mogen nemen. Dit is de tweede in de serie die Engelen Groen in gebruik gaat nemen en ook deze...

Aan de Hapseweg (N264), tegen de kern van Oeffelt, is onlangs een nieuwe brandweerkazerne gerealiseerd om de brandweer in de regio Boxmeer te ondersteunen.

Tegelijkertijd met de bouw van de kazerne heeft Engelen Groen Uden voor gemeente Boxmeer een aanliggende landbouwakker omgetoverd tot een schitterend landschapspark.

De natuurlijke uitstraling van het park sluit perfect aan op het duurzaam ingerichte gebouw, wat onder andere een daktuin heeft.

In het park staat biodiversiteit centraal, wat versterkt wordt door bijvoorbeeld de aanwezigheid van fruitbomen, bosplantsoenen en diverse bloemrijke- en bijvriendelijke vegetatie. De gebruikte mengsels en soorten gedijen goed op de leemachtige ondergrond, wat ook te zien is aan het ‘kleurrijke’ resultaat dat binnen enkele maanden behaald is.

Een duurzaam wandelpad bestaande uit ‘Achterhoeks Padvast’ doorkruist het park op een glooiende manier, wat het een ideale plek maakt om doorheen te wandelen en te genieten van de aanwezige flora en fauna.

 

 

icon

icon

icon

icon

icon

icon