Engelen Groen heeft ruime ervaring met de inrichting en aanleg van groen. Wij denken mee, adviseren en maken duidelijke afspraken.

Binnen het gestelde budget maken we een haalbaar plan van aanpak, inclusief kwaliteits- en V&G-plan. Vervolgens voeren we dit vakkundig uit, op de afgesproken manier en de afgesproken tijd. Bij ons kunt u voor elke klus terecht, van struweelbeplanting tot bomenrijk park en van dorpsplein tot ecologische verbindingszone. Het ontzorgen van de opdrachtgever staat bij ons voorop. Geef de opdracht met een gerust hart uit handen, van voorbereiding tot nazorg.

Als de plannen rond zijn, gaan we aan de slag. We zetten onze mensen en machines in om op professionele wijze invulling te geven aan de groenplannen. Woonwijken krijgen een aantrekkelijke uitstraling en bedrijfsparken worden omgetoverd tot een prettige omgeving voor ondernemers, medewerkers en bezoekers. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, duurzaamheid, kennis en ondersteuning. Daarnaast staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. De ISO- en Groenkeur certificeringen bevestigen onze hoge normen, en daar zijn we trots op.