Duurzaam beheren van de sportvelden in gemeente Bernheze

Engelen Groen heeft met de gemeente Bernheze een duurzame overeenkomst (UAV-gc) gesloten voor het onderhoud van circa 25 sportvelden. Engelen Groen heeft de volledige verantwoordelijkheid omtrent het onderhoud en beheer van deze sportvelden.

Engelen Groen heeft in april 2020 een duurzame overeenkomst gesloten met de gemeente Bernheze voor het onderhoud van de circa 25 sportvelden. Het betreft een zgn. UAV-gc overeenkomst.

Het contract heeft betrekking op de ontzorging van de gemeente voor een langere termijn met betrekking tot het beheer van de sportvelden.

Wij verzorgen de onderhoudsplanning, het toezicht en de terugkoppeling van de onderhouds- en beheeractiviteiten naar de gemeente. Wij nemen de communicatie met de verenigingen op ons.
Wij vormen als het ware als partner van de gemeente een centraal aanspreekpunt. Wij leveren maatwerk en zorgen daarbij voor innovatieve oplossingen en borgen wij kwalitatief goed onderhouden sportvelden.

Engelen Groen zet hier in op een duurzame lange termijn relatie waarbij heldere afspraken, maatwerk, innovatieve oplossingen, tevreden gebruikers, efficiënte bedrijfsvoering, projectbeheersing en de waarborging van professioneel  en kwalitatief hoogwaardig onderhoud en beheer hoog in het vaandel staan.

Dankzij Engelen Groen kunnen mensen dagelijks gebruik maken van sportvelden die in topconditie zijn!

Discipline(s): Sportvelden

Opdrachtgever: Gemeente Bernheze

Opdracht: Ontzorging op het gebied van sportveldenonderhoud